Jejak Warisan Jawi II

17 September 2007

Futsal Persahabatan Zon Tengah

SHAH ALAM - 15 Sept 2007 ; Perlawanan Futsal Persahabatan ini telah dilangsungkan di Pusat Futsal ISF Seksyen 15 Shah Alam anjuran Pusat Latihan Shah Alam. Bermula jam 10.30 malam di Gelanggang 2 dan diteruskan di Gelanggang 8 pada jam 11.30 malam, seramai hampir 40 orang telah turut serta daripada Pusat Latihan Shah Alam, Klang dan Puchong. Setiap Pusat Latihan telah menghantar 2 pasukan dengan masa permainan 10 minit untuk setiap perlawanan.
Menurut Penyelaras Program, Mohammad Razid Din yang juga Ketua Pusat Latihan Shah Alam, "Sambutan adalah baik pada malam ini termasuk di kalangan Ahli-ahli Pelatih. Mungkin pada masa akan datang, kita akan merancang untuk Kejohanan Futsal Peringkat Cawangan Selangor pada tahun hadapan. Manakala Perlawanan Badminton Persahabatan pula telah dirancang akan diadakan pada 22 Sept 2007 di Dewan Seksyen 20 Shah Alam jam 9.00 malam"
Perlawanan berakhir pada jam 12.30 tengah malam. Semua peserta telah bermain dengan semangat kesukanan yang tinggi dan teknik kemahiran bermain yang baik. Turut hadir di kalangan Jawatankuasa Cawangan ialah Mohd Sani Osman dan Abdur Rozaq Ibrahim.

0 komentar: