Jejak Warisan Jawi II

07 May 2010

Tiada Pemilihan AJK Cawangan

- Tiada pemilihan bagi Jawatankuasa Cawangan pada tahun ini. Pemilihan akan diadakan pada tahun hadapan pada tahun 2011 pada Mesyuarat Agung Cawangan Kali Ke-25. Maka, jika ada mana-mana pihak yang mengaku bahawa mereka adalah Jawatankuasa Cawangan yang baru adalah TIDAK BENAR dan TIDAK SAH.

- Jika wujud sekali pun undi tidak percaya kepada Jawatankuasa Cawangan, ia tidak terkesan melainkan jika Ahli-ahli Jawatankuasa Cawangan itu meletakkan jawatan mereka, telah tamat tempoh perkhidmatan dan beberapa lagi yang tertakluk kepada Perlembagaan PSSCM.

- Mesyuarat Agung Cawangan adalah TIDAK SAH jika tidak memenuhi agenda-agenda wajib yang perlu dipenuhi iaitu antaranya, pengesahan Minit Mesyuarat Agung yang lepas, Laporan Aktiviti dan Laporan Kewangan yang telah diaudit.

- Jawatankuasa Cawangan Selangor sesi 2009/2011 adalah SAH sehingga Mesyuarat Agung Cawangan Kali Ke-25 pada tahun 2011 nanti.

- Pindaan MAC24 daripada 7 Mac kepada 21 Mac telah dimaklumkan kepada JK Pusat dan tidak ada bantahan atau larangan kepada pindaan tersebut oleh pihak Pusat.


Sila tinggalkan komen anda di bawah :

1 komentar:

Urusetia Buletin CS said...

Selamat Memberi Komen Yang Membina dan Rasional serta Fakta.